Cricova - Premium - Vin Virgin Rosu Sec

Cricova Premium Vin Virgin (Rosu Sec)

Pret: 92,00 lei

Vin prin definitie desavarsit, cu un parcurs miraculos spre perfectiune, inceput din bobul de strugure pana la emblema berzei salvatoare care-i descrie cu mandrie identitatea. Astfel, printr-un lung si anevoios proces de gestatie, Vinul Virgin si-a redescoperit originea, devenind vinul complet, cu treceri line dinspre coacaza spre stejare si buchet de cirese amare.

Cantitate: - +

Vin prin definitie desavarsit, cu un parcurs miraculos spre perfectiune, inceput din bobul de strugure pana la emblema berzei salvatoare care-i descrie cu mandrie identitatea.

Dupa insusi numele, Vinul Virgin este expresia cea mai pura a neprihanirii si anume a castitatii in fata tehnologiilor. De la cules la fermentare, oenologii Cricovei au supravegheat strugurii rascopti, deveniti licoare bahica, fara a interveni, lasand loc caracterului autentic al Merlot-ului sa se manifeste in toata maretia.

Astfel, printr-un lung si anevoios proces de gestatie, Vinul Virgin si-a redescoperit originea, devenind vinul complet, cu treceri line dinspre coacaza spre stejare si buchet de cirese amare.

Componenta: 100% Merlot
Alcool: 14% vol.
Temperatura de servire: 16-18°C