Vin rosu sec, Orasul Subteran Shiraz

MB00103
  • -34,21%
Vin rosu sec
Pret vechi: 38,00 lei
Economisesti aproximativ 13 Lei (-34%)
25,00 lei
Stoc epuizat

Avantajele de a plasa o comanda:
  • Ambalam cu atentie produsele si livram cu grija oriunde in tara.
  • Produse originale aduse din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau alte tari vecine.
  • Preturi atractive, reduceri constante si optiuni de plata diversificate.
  • De la celebrele bomboane Bucuria, la vinurile Cricova sau coniacul (divin) Kvint. La noi gasesti o gama variata de dulciuri, bauturi sau produse gourmet.

Cricova dispune de aproximativ 7ha de plantatii de Shiraz, majoritatea in zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian). Solul cernozion tipic, slab humifer si carbonatic.

Strugurii sunt culesi manual cand capata o maturitate deplina, se sorteaza minutios si apoi sunt supusi procesului de vinificare. Fermentarea mustuielii are loc la temperaturi de la +25 la +30°C in vinificatoare speciale.

Un vin robust, cu o alura seducatoare, produs din struguri de soi Shiraz. Voluptos, matasos, bogat in fructe negre, cu nuante de piper si nucusoara, vinul se distinge prin culoarea rosie-rubinie, cu reflexii violacee si o delicata nota de grena. Finetea buchetului cucereste pe termen lung si denota clasa si rafinamentul Shiraz-ului proaspat cules. Are o aciditate relativ ridicata, corpulenta medie si un gust final, remanent, relativ lung si condimentat.


Componenta: 100% Shiraz
Alcool: 12.7% vol.
Zahar: 3.9 gr/dm3
Aciditate: 4.5
Temperatura de servire: 16-18°C
Producator
Cricova
Culoare
Rosu
Sortiment vin
Sec
Tip produs
Vin
chat Opinia clientilor (0)