Vin spumant Cricova Clasic Roze

MB00112
  • -29,58%
Vin spumant Cricova Clasic Roze
Pret vechi: 71,00 lei
Economisesti aproximativ 21 Lei (-29%)
50,00 lei

Avantajele de a plasa o comanda:
  • Ambalam cu atentie produsele si livram cu grija oriunde in tara.
  • Produse originale aduse din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau alte tari vecine.
  • Preturi atractive, reduceri constante si optiuni de plata diversificate.
  • De la celebrele bomboane Bucuria, la vinurile Cricova sau coniacul (divin) Kvint. La noi gasesti o gama variata de dulciuri, bauturi sau produse gourmet.

Cricova dispune de aproximativ 105ha de plantatii de Cabernet-Sauvignon, majoritatea in zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian).

Vinul spumant este produs din struguri atent selectionati din soiul Cabernet-Sauvignon, vinificati in alb. Vinul materie prima este folosit la prepararea amestecului de tiraj, impreuna cu maiaua de levuri selectionate si licoarea de tiraj. Buteliile cu amestec de tiraj se dirijeaza la fermentarea secundara, care are loc la temperatura de maximum 12-14°C si se matureaza o perioada de minim 9 luni de la data tirajului. Procesul de maturare, la fel ca si procesele de remuaj si degorjare au loc sub supravegherea minutioasa a oenologilor companiei, in faimoasele beciuri Cricova.

Un spumant bine construit, produs in conformitate cu tehnologia clasica "Traditionelle". Se distinge aromatic prin tonurile proaspete de cirese de mai si capsuni, nuante de note citric-vegetale. Este un spumant fin, elegant si racoritor, potrivit pentru toti iubitorii de spumant, oferind atat complexitatea unui vin rosu aflat la inceput de afirmare, cat si usurinta unui vioi vin alb.


Componenta: 100% Cabernet-Sauvignon
Alcool: 12.5% vol.
Zahar max: 15 gr/dm3
Aciditate: 5.0
Temperatura de servire: 4-6°C
Producator
Cricova
Culoare
Rose
Sortiment vin
Sec
Tip produs
Vin spumant
chat Opinia clientilor (0)