Vin spumant Cricova Clasic Alb

MB00113
  • -26,47%
Vin spumant Cricova Clasic Alb
Pret vechi: 68,00 lei
Economisesti aproximativ 18 Lei (-26%)
50,00 lei

Avantajele de a plasa o comanda:
  • Ambalam cu atentie produsele si livram cu grija oriunde in tara.
  • Produse originale aduse din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau alte tari vecine.
  • Preturi atractive, reduceri constante si optiuni de plata diversificate.
  • De la celebrele bomboane Bucuria, la vinurile Cricova sau coniacul (divin) Kvint. La noi gasesti o gama variata de dulciuri, bauturi sau produse gourmet.

Cricova dispune de aproximativ 96ha de Chardonnay, in zona de centru a Republicii Moldova (regiunea Codru) si in zona de sud (Valul lui Traian), 34ha. Pinot Noir-ul este cultivat pe o suprafata de aproximativ 34ha, cu preponderenta la ferma agricola "Criuleni" (Codru) si la ferma agricola "Cricova", 10ha.

Vinul spumant este produs din struguri atent selectionati de soi Chardonnay si Pinot Noir. Vinul materie prima este folosit la prepararea amestecului de tiraj, impreuna cu maiaua de levuri selectionate si licoarea de tiraj. Buteliile cu amestec de tiraj se dirijeaza la fermentarea secundara, care are loc la temperatura de maximum 12-14°C si se matureaza o perioada de minim 9 luni de la data tirajului. Procesul de maturare, la fel ca procesele de remuaj si degorjare au loc sub supravegherea minutioasa a oenologilor companiei, in faimoasele beciuri Cricova.

Produs in conformitate cu metoda clasica franceza, cu fermentare secundara in sticla, si o maturare "cuvee" pe o perioada de minim 9 luni, vinul spumant se caracterizeaza prin nuantele de un galben-pai vivace si perlajul fin si persistent. Gustul expresiv, cremos, asigura oricarui degustator o experienta senzoriala absoluta.


Componenta: Pinot Noir si Chardonnay
Alcool: 13% vol.
Zahar max: 15 gr/dm3
Aciditate: 5.0
Temperatura de servire: 4-6°C
Producator
Cricova
Culoare
Alb
Sortiment vin
Sec
Tip produs
Vin spumant
chat Opinia clientilor (0)