Vin spumant Cricova Crisecco Alb Brut

MB00114
  • -28,88%
Vin spumant Cricova Crisecco Alb Brut
Pret vechi: 45,00 lei
Economisesti aproximativ 13 Lei (-28%)
32,00 lei

Avantajele de a plasa o comanda:
  • Ambalam cu atentie produsele si livram cu grija oriunde in tara.
  • Produse originale aduse din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau alte tari vecine.
  • Preturi atractive, reduceri constante si optiuni de plata diversificate.
  • De la celebrele bomboane Bucuria, la vinurile Cricova sau coniacul (divin) Kvint. La noi gasesti o gama variata de dulciuri, bauturi sau produse gourmet.

Cricova dispune de 26ha de plantatii de Feteasca Alba, cultivati la Ferma Agricola "Criuleni", situata in cadrul extremitatii de est a podisului Codrilor, in regiunea centrala a Republicii Moldova (regiunea viticola Codru).

Vinul materie prima pentru spumantul "Crisecco" este produs din Feteasca Alba si Muscat, culesi manual si riguros selectati, la maturitate deplina. Acesta, alaturi de licoarea rezervor si maiaua de levuri selectionate, in amestec, sunt supuse procesului de fermentare secundara in vase de presiune.

Floral si proaspat, spumantul se caracterizeaza prin bogatie aromatica distinctiva solului autohton Feteasca Alba din care este vinificat. Poseda o culoare galbena cu reflexii verzui si un perlaj subtil si persistent. Aroma florala ce contine note de pere, mere, piersica, citrice si gustul placut si proaspat cu final fructat ii confera o textura matasoasa.


Componenta: 90% Feteasca Alba, 10% Muscat
Alcool: 12-13% vol.
Zahar max: 12 gr/dm3
Aciditate: min. 5.0
Temperatura de servire: 4-6°C
Producator
Cricova
Culoare
Alb
Sortiment vin
Sec
Tip produs
Vin spumant
chat Opinia clientilor (0)