Bomboane Bucuria Chisinaul de seara

SKU
MB00008
9,00 lei
In stoc
Pret per 100 grame
Fa-ti un cadou si savureaza aceste minunate bomboane Chisinaul de seara cu pruna. Un produs realizat de Bucuria cea mai mare fabrica de cofetarie din Republica Moldova, creat din pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos. Aceasta ciocolata usor crocanta cu gustul unic dulce - acrisor al prunelor te va cuceri de indata ce le vei gusta!

Ingrediente: pruna uscata min. 39%, ciocolata, masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia-E322), aroma naturala (vanilina). Substanta totala de cacao in ciocolata min. 55%. Ciocolata nu contine alte grasimi vegetale decat untul de cacao.

ATENTIE: Produsul poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa. Poate contine urme de alte nuci. La producerea bomboanelor se utilizeaza doar ingrediente naturale, fara conservanti sau alte adaosuri.

 

Pretul este afisat pe 100gr

Aproximativ 6 buc/100gr

Produs de post.

Sub o forma stricta, dar armonioasa acest produs este detinatorul premiului I si a medaliei de aur la Expozitia Internationala ProdExpo 2008, editia XV, concursul International ""Cel mai bun produs-2008"", Moscova, Rusia.
Producator Bucuria
De post Da
Rating-ul dvs.