Bomboane Bucuria - Chisinaul de seara

MB00008
Bomboane Bucuria - Chisinaul de seara
8,50 lei / 100g.

Avantajele de a plasa o comanda:
  • Ambalam cu atentie produsele si livram cu grija oriunde in tara.
  • Produse originale aduse din Republica Moldova, Ucraina, Rusia sau alte tari vecine.
  • Preturi atractive, reduceri constante si optiuni de plata diversificate.
  • De la celebrele bomboane Bucuria, la vinurile Cricova sau coniacul (divin) Kvint. La noi gasesti o gama variata de dulciuri, bauturi sau produse gourmet.

Fa-ti un cadou si savureaza aceste minunate bomboane Chisinaul de seara cu pruna. Un produs realizat de Bucuria cea mai mare fabrica de cofetarie din Republica Moldova, creat din pasiune pentru a sustine un stil de viata sanatos. Aceasta ciocolata usor crocanta cu gustul unic dulce - acrisor al prunelor te va cuceri de indata ce le vei gusta!

Ingrediente: pruna uscata min. 39%, ciocolata, masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator (lecitina din soia-E322), aroma naturala (vanilina). Substanța totală de cacao în ciocolată min. 55%. Ciocolata nu conține alte grasimi vegetale decât untul de cacao.

ATENȚIE: Produsul poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține urme de alte nuci. La producerea bomboanelor se utilizează doar ingrediente naturale, fără conservanți sau alte adaosuri.

Pretul este afisat pe 100gr

Aproximativ 6 buc/100gr

Produs de post.

Sub o forma stricta, dar armonioasa acest produs este detinatorul premiului I si a medaliei de aur la Expozitia Internationala ProdExpo 2008, editia XV, concursul International "Cel mai bun produs-2008", Moscova, Rusia.
Producator
Bucuria
Particularitati
Produs de post
Tip produs
Bomboane