Cabernet-Sauvignon 2009 VINTAGE de Milestii Mici

SKU
MB00617
60,00 lei
Stoc epuizat
 Cabernet-Sauvignon 2009 Vintage este un vin deosebit, creat din strugurii soiului nobil Cabernet Sauvignon, din recolta anului 2009. Acest soi renumit aduce o personalitate distinctă vinului, iar Crama Milestii Mici din Republica Moldova a reușit să creeze un produs de excepție.

Cabernet Sauvignon este un soi de struguri cunoscut pentru aroma sa puternică și bogată, cu note intense de fructe negre, cum ar fi coacăzele, căpșunele negre și prunele. Vinurile Cabernet-Sauvignon sunt adesea caracterizate de taninuri puternice și o structură robustă, oferind o experiență plină și complexă în gust.

 Anul 2009 a fost un an remarcabil în Republica Moldova, oferind condiții ideale pentru maturarea strugurilor. Calitatea superioară a acestui an se reflectă în vin prin arome intense și echilibru perfect între aciditate și dulceață.

 Cabernet-Sauvignon 2009 Vintage de la Crama Milestii Mici prezintă o culoare profundă și vibrantă, caracteristică soiului. Aromele de fructe negre se împletesc cu note subtile de condimente, vanilie și lemn, datorită maturării în butoaie de stejar
Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Cabernet Sauvignon
Rating-ul dvs.