Dulceata de capsune VITA 680gr

SKU
MB00679
 Dulceața de căpșune VITA produsă de compania OrheiVit din Republica Moldova este o delicioasă combinație de fructe proaspete și zahăr fin, ce capturează aroma și gustul autentic al căpșunelor proaspete. Această dulceață este pregătită cu grijă folosind rețete tradiționale și ingrediente de cea mai înaltă calitate, obținute din culturi ecologice din regiunea Orhei.

 OrheiVit este un producător de încredere, cu o experiență îndelungată în producerea și prelucrarea fructelor și legumelor. Toate produsele lor sunt realizate cu grijă și atenție la detalii, folosind cele mai bune tehnici de producție și procese de conservare. Prin urmare, dulceața de căpșune VITA este o alegere sigură pentru cei care caută autenticitate și calitate superioară.

 Dulceața de căpșune VITA este ideală pentru a fi savurată pe pâine prăjită, croissanturi, clătite sau ca un adaos delicios la iaurt sau brânză proaspătă. Poate fi, de asemenea, utilizată în diferite rețete de patiserie, prăjituri sau deserturi, pentru a adăuga o notă fructată și aromată.
Producator Vita
Rating-ul dvs.