Dulceata de Coacaze Negre Vita, 680gr

SKU
MB00210
26,00 lei
Stoc epuizat
 Dulceața de coacaze negre de la OrheiVit, un cunoscut producător din Republica Moldova, este o delicatesă deosebită care încântă papilele gustative cu aroma și prospețimea fructelor de calitate superioară. Această dulceață este preparată cu mare grijă și atenție, urmărindu-se menținerea gustului autentic al coacazelor negre și conservarea proprietăților lor benefice.

Coacazele negre, cunoscute și sub denumirea de afine negre, sunt recoltate la maturitate deplină, din plantații ecologice din Republica Moldova. Fructele sunt alese manual, astfel încât să se asigure că doar cele mai bune exemplare sunt utilizate în prepararea dulceței. Gustul intens și bogat al coacazelor negre se păstrează în fiecare borcan de dulceață, oferind o experiență culinară de neuitat.
 Textura fină și catifelată a dulceței permite răspândirea uniformă pe pâine, croissante sau alte delicii de patiserie, creând o explozie de gust în fiecare mușcătură. De asemenea, poate fi utilizată în prepararea deserturilor, a prăjiturilor sau a umpluturilor pentru tarte și plăcinte.
Producator Vita
Rating-ul dvs.