Dulceata de Nuci Verzi "Vita" 680g

SKU
MB00231
32,00 lei
In stoc
 Dulceata de nuci verzi Vita este un delicios produs culinar fabricat de compania OrheiVit. Aceasta dulceata este realizata cu atentie si pricepere din nuci verzi proaspete, recoltate in stadiul tanar de dezvoltare, atunci cand coaja lor este inca subtire si nu s-a format invelisul lemnos. Acest proces de culegere a nucilor verzi asigura gustul si aroma deosebite ale dulcetii.

 Dulceata de nuci verzi Vita este caracterizata de o consistenta moale, dar usor crocanta, datorita texturii nucilor verzi. Culoarea sa este un verde stralucitor, care atrage privirile si stimuleaza pofta de dulce.

 Gustul acestei dulcete este rafinat si distinctiv, avand o combinatie armonioasa intre dulce si usor acrisor. Aroma delicata a nucilor verzi se impleteste perfect cu siropul de zahar, formand o simfonie gustativa irezistibila.

 Originara din Republica Moldova, dulceata de nuci verzi Vita reprezinta o mandrie locala, dar a fost apreciata si in afara tarii datorita gustului sau inconfundabil. Este un produs culinar deosebit, care aduce o nota speciala si savuroasa in orice moment al zilei.
Producator Vita
Rating-ul dvs.