Dulceata de Nuci Verzi "Vita" 680g

SKU
MB00231
 Dulceața de nuci verzi Vita este un delicios produs culinar fabricat de compania OrheiVit, un renumit producător din Republica Moldova. Această dulceață este realizată cu atenție și pricepere din nuci verzi proaspete, recoltate în stadiul tânăr de dezvoltare, atunci când coaja lor este încă subțire și nu s-a format învelișul lemnos. Acest proces de culegere a nucilor verzi asigură gustul și aroma deosebite ale dulceții.

 Dulceața de nuci verzi Vita este caracterizată de o consistență moale, dar ușor crocantă, datorită texturii nucilor verzi. Culoarea sa este un verde strălucitor, care atrage privirile și stimulează pofta de dulce.

 Gustul acestei dulcețe este rafinat și distinctiv, având o combinație armonioasă între dulce și ușor acrișor. Aroma delicată a nucilor verzi se împletește perfect cu siropul de zahăr, formând o simfonie gustativă irezistibilă.

 Originară din Republica Moldova, dulceața de nuci verzi Vita reprezintă o mândrie locală, dar a fost apreciată și în afara țării datorită gustului său inconfundabil. Este un produs culinar deosebit, care aduce o notă specială și savuroasă în orice moment al zilei.
Producator Vita
Rating-ul dvs.