Nectar de rodie Premium Vita, 1L

SKU
MB00212
21,00 lei
In stoc
 Nectarul de rodie Premium Vita este un adevărat elixir al sănătății, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, care susțin sistemul imunitar, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la menținerea sănătății cardiovasculare. În plus, acest nectar este un excelent hidratant natural, fiind potrivit pentru a vă răcori în zilele calde de vară sau pentru a vă bucura de un moment de relaxare în orice sezon.

 Nectarul de rodie Premium Vita, produs de compania OrheiVit din Republica Moldova, este o băutură rafinată și revigorantă, realizată cu grijă din rodii de calitate superioară. Cu o experiență îndelungată în producția de sucuri și nectare naturale, OrheiVit se remarcă prin atenția acordată procesului de fabricație și selectarea celor mai bune ingrediente.

 Produsul este obținut prin presarea sucului din rodii proaspete, fără a adăuga conservanți sau arome artificiale. Această metodă de producție păstrează proprietățile naturale ale fructului, oferindu-vă beneficiile valoroase ale rodiei într-un pahar de nectar delicios.
Producator Vita
Rating-ul dvs.