Suc de ananas Premium Vita, 1L

SKU
MB00230
22,00 lei
In stoc
Sucul de ananas Premium Vita 1L este o băutură răcoritoare și revigorantă obținută din ananasii proaspeți și maturi. Producătorul, OrheiVit, este cunoscut pentru calitatea produselor sale și pentru utilizarea ingredientelor naturale și proaspete în procesul de producție.
 Sucul de ananas de la OrheiVit este caracterizat de un gust intens, dulce și aromat, specific ananasului. Sucul este obținut prin stoarcerea și filtrarea fructelor proaspete de ananas, pentru a păstra toate vitaminele și nutrienții esențiali conținute în fruct. Produsul este ambalat în sticlă asigurându-se astfel că sucul de ananas rămâne proaspăt și gustos pe toată durata de valabilitate. Ambalajul este sigilat și prevăzut cu un capac etanș pentru a preveni deteriorarea și a păstra aroma și prospețimea.
 Sucul de ananas produs de OrheiVit nu conține aditivi artificiali, coloranți sau conservanți. Este o sursă naturală de vitamina C, antioxidanți și enzime digestive, care pot aduce numeroase beneficii sănătății. De asemenea, este o băutură hidratantă și revigorantă, perfectă pentru a fi savurată în timpul zilelor călduroase de vară sau oricând aveți nevoie de o doză de energie și prospețime.
Producator Vita
Rating-ul dvs.