Suc de mere-rachitele Vita, 1L

SKU
MB00229
19,00 lei
In stoc
Sucul de mere-rachitele Vita nu contine zahar adaugat
Sucul de mere-rachitele Vita, 1L este o băutură răcoritoare și revigorantă, cu un gust intens şi savuros. Merişoarele sunt fructele mici, de culoare roşie, caracteristice regiunilor nordice, şi sunt recunoscute pentru proprietăţile lor benefice pentru sănătate.
 Acest suc de merişoare oferă o combinaţie perfectă între gustul acrişor şi dulceag al fructelor, rezultând o experienţă gustativă plăcută și echilibrată. Produsul este obţinut din merişoare proaspete şi de calitate superioară, recoltate cu grijă şi prelucrate cu atenţie, pentru a păstra toate substanţele nutritive și aromele autentice.
 Sucul de merişoare este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, având un conţinut ridicat de vitamine, minerale și compuşi bioactivi. Aceste substanţe contribuie la întărirea sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi menţinerea sănătăţii generale a organismului.
 OrheiVit, în calitate de producător, se angajează să ofere produse naturale şi sănătoase, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Sucul de merişoare este obţinut prin metode moderne de prelucrare, fără adăugarea de conservanţi sau arome artificiale.
Producator Vita
Rating-ul dvs.