Suc de morcov-caise-mere Premium Vita, 1L

SKU
MB00227
17,00 lei
In stoc
Sucul de morcov-caise-mere Premium Vita nu contine zahar adaugat

Sucul de morcov-caise-mere Premium Vita, 1L este un produs de înaltă calitate, fabricat de OrheiVit, un producător recunoscut din Republica Moldova. Această băutură delicioasă și sănătoasă reprezintă o combinație perfectă între morcov, caise și mere, oferind o explozie de gust și beneficii nutritive.

Sucul este obținut din ingrediente proaspete, cultivate în mod natural, fără a fi adăugate conservanți sau arome artificiale. Morcovii, caisele și merele sunt alese cu grijă pentru a asigura un gust autentic și o concentrație ridicată de vitamine și minerale esențiale.

Morcovii aduc în sucul Premium Vita o bogăție de betacaroten, un antioxidant puternic care contribuie la menținerea sănătății pielii și a vederii. Caisele adaugă un gust dulce și o aromă subtilă, fiind și ele o sursă excelentă de vitamina C, fibre și antioxidanți. Merele completează perfect compoziția, aducând o notă răcoritoare și un conținut bogat de vitamine, fibre și substanțe bioactive benefice organismului.

Acest suc Premium Vita oferă numeroase avantaje pentru sănătate. Consumul regulat poate sprijini sistemul imunitar, îmbunătăți digestia, hidrata organismul și contribui la detoxifierea naturală a acestuia. De asemenea, este o sursă excelentă de energie și poate susține sănătatea inimii, a pielii și a părului.

Ambalat într-o sticlă elegantă și sigilată, sucul de morcov-caise-mere Premium Vita este perfect pentru a fi savurat în orice moment al zilei. Poate fi servit ca atare, răcoritor și revigorant, sau poate fi utilizat în diferite rețete de smoothie-uri, cocktail-uri sau deserturi sănătoase.

Producator Vita
Rating-ul dvs.