Suc de morcov-dovleac-mere Premium Vita, 1L

SKU
MB00218
17,00 lei
In stoc
Sucul de dovleac-caise-mere nu contine zahar adaugat
Sucul de dovleac-caise-mere Premium Vita, produs de OrheiVit din Republica Moldova, este o băutură naturală și rafinată, obținută din ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate. Acest suc reprezintă o combinație armonioasă între gustul distinct al dovleacului, aroma dulce-acrișoară a caiselor și prospețimea suculentă a merelor.

 Sucul de dovleac-caise-mere Premium Vita se remarcă prin multiplele beneficii aduse sănătății. Dovleacul este bogat în nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele A, C și E, precum și minerale precum potasiul și fierul. Caisele sunt o sursă importantă de vitamina C, fibre și antioxidanți, iar merele adaugă un aport suplimentar de vitamine și fibre, contribuind la menținerea unui sistem imunitar sănătos și la susținerea digestiei.

 Sucul de dovleac-caise-mere Premium Vita este ambalat cu grijă în sticle de sticlă transparentă, care îi permit să-și dezvăluie culoarea vibrantă și să atragă privirile. Prin deschiderea unei sticle, veți fi întâmpinați de un parfum proaspăt și invitativ, care vă va stimula simțurile.
Producator Vita
Rating-ul dvs.