Suc de morcov-gutui-mere Premium Vita, 1L

SKU
MB00220
17,00 lei
In stoc
Sucul de morcov-gutui-mere nu contine zahar adaugat
Sucul de morcov-gutui-mere Premium Vita, produs de compania OrheiVit din Republica Moldova, este o băutură naturală și sănătoasă, obținută din ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate.

 Acest suc combină trei ingrediente nutritive esențiale, morcovii, gutuile și merele, pentru a oferi o experiență gustativă rafinată și beneficii excelente pentru sănătate. Morcovii, cunoscuți pentru conținutul lor bogat în beta-caroten, sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți. Gutuile, cu aroma și gustul lor caracteristice, sunt bogate în fibre și vitamine, având proprietăți benefice pentru sistemul digestiv și pentru întărirea sistemului imunitar. Merele, cu gustul lor dulce și suculent, sunt o sursă de vitamine, minerale și antioxidanți care contribuie la menținerea unei stări bune de sănătate.

 Producătorul, OrheiVit, este cunoscut pentru angajamentul său față de calitate și pentru utilizarea metodelor de producție moderne, care păstrează proprietățile nutriționale ale ingredientelor și mențin prospețimea și autenticitatea sucului.
Producator Vita
Rating-ul dvs.