Suc de morcov-mere Premium Vita, 1L

SKU
MB00221
17,00 lei
In stoc
Sucul de morcov-mere Premium Vita nu contine zahar adaugat

Sucul de morcov-mere Premium Vita, produs de OrheiVit din Republica Moldova, este o băutură naturală și delicioasă, obținută din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Combinația perfectă între morcov și mere adaugă un gust rafinat și o aromă proaspătă, oferind o experiență plăcută pentru papilele gustative.

 Acest suc este obținut din morcovi și mere proaspete, cultivate cu grijă și fără utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice nocive. Procesul de fabricație este supravegheat atent pentru a asigura păstrarea tuturor nutrienților și proprietăților benefice ale ingredientelor.

 Sucul de morcov-mere Premium Vita este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, care contribuie la menținerea sănătății și a sistemului imunitar. Morcovii sunt cunoscuți pentru conținutul lor ridicat de vitamina A, care promovează sănătatea ochilor și a pielii. Merele adaugă un plus de vitamina C și fibre, beneficiind digestia și susținând un sistem cardiovascular sănătos.

 Această băutură este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, fie ca o gustare revigorantă sau alături de mese. Sucul de morcov-mere Premium Vita este recomandat atât adulților, cât și copiilor, deoarece are un gust plăcut și dulceag, fără a fi prea concentrat sau prea dulce.

Producator Vita
Rating-ul dvs.