Suc de morcov-piersici-mere Premium Vita, 1L

SKU
MB00216
17,00 lei
In stoc
Sucul de morcov-piersici-mere nu contine zahar adugat
Sucul de morcov-piersici-mere Premium Vita produs de OrheiVit, din Republica Moldova, este o combinație excepțională și echilibrată de ingrediente naturale, concepută pentru a vă oferi un gust rafinat și o nutriție deosebită. Acest suc reprezintă o alegere sănătoasă și delicioasă pentru a vă bucura de beneficiile multiple aduse de morcovi, piersici și mere.

 Aroma dulce și proaspătă a piersicilor se îmbină perfect cu dulceața naturală a merelor și cu gustul caracteristic al morcovilor, oferind o experiență gustativă unică. Sucul este obținut din fructe și legume proaspete, cultivate cu grijă și recoltate la momentul optim pentru a păstra toate proprietățile lor nutritive și beneficiile pentru sănătate.

 Morcovii, bogati in vitamina A si antioxidanti, contribuie la mentinerea sanatatii ochilor, imbunatatirea sistemului imunitar si protectia impotriva radicalilor liberi. Piersicile aduc o cantitate semnificativă de vitamina C și fibre alimentare, care susțin sistemul imunitar și favorizează digestia sănătoasă. Merele, de asemenea, sunt o sursă excelentă de fibre și vitamine, contribuind la menținerea stării generale de sănătate și a digestiei regulate.
Producator Vita
Rating-ul dvs.