Suc de portocale Premium Vita, 1L

SKU
MB00228
21,00 lei
In stoc
Sucul de portocale Premium Vita nu contine zahar
Sucul de portocale Premium Vita, 1L este realizat cu mare atenție pentru a păstra aromele și nutrienții esențiali ale fructelor. Portocalele sunt atent selecționate și apoi stoarse pentru a obține un suc pur și delicios. Procesul de producție respectă cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară, asigurând astfel un produs sănătos și de încredere.
 Gustul acestui suc este proaspăt și revigorant, cu o savoare echilibrată între dulce și acidulat. Aroma proeminentă a portocalelor este păstrată în mod natural, oferind o experiență autentică și plăcută pentru papilele gustative.
 Sucul de portocale OrheiVit este o sursă bogată de vitamina C și alte nutrienți esențiali, contribuind la întărirea sistemului imunitar și la menținerea sănătății generale. Este o opțiune excelentă pentru a vă bucura de gustul proaspăt al portocalelor în orice moment al zilei.
 Cu o rețetă tradițională și o atenție deosebită acordată calității ingredientelor, suc de portocale OrheiVit din Republica Moldova reprezintă o alegere excelentă pentru toți iubitorii de sucuri naturale și autentice.
Producator Vita
Rating-ul dvs.