Vin alb Demisec UNIVERS Riesling de Rihn Crama Milestii Mici

SKU
MB00678
50,00 lei
In stoc
Vinul alb Demisec UNIVERS Riesling de Rihn este un vin de calitate superioară produs în Republica Moldova, în crama Milestii Mici. Acest soi de vin este realizat exclusiv din strugurii Riesling de Rihn, cunoscuți pentru aroma lor distinctivă și echilibrul perfect între dulce și acru.
 Univers Riesling de Rihn se remarcă prin culoarea sa strălucitoare, pală, cu nuanțe verzi și auriu deschis. Aroma sa este intensă și complexă, oferind note de citrice proaspete, precum lămâie și grapefruit, completate de subtile accente florale și ierbacee.
 Gustul acestui vin demisec este echilibrat și plăcut, cu o dulceață fină care se armonizează perfect cu aciditatea vibrantă. Pe palatin, se pot simți aromele intense de fructe citrice și piersici, însoțite de o ușoară tentă minerală, care adaugă o notă de prospătime și complexitate.
 Vinul alb Demisec UNIVERS Riesling de Rihn este versatil și poate fi savurat atât ca aperitiv, însoțind gustări ușoare, cât și alături de preparate culinare. Se potrivește de minune cu pește și fructe de mare, salate verzi, pui la grătar sau brânzeturi ușoare.
Producator Milestii Mici
Tip Demisec
Soi Riesling
Rating-ul dvs.