Vin Rosu Sec Cabernet si Saperavi Crama Apriori

SKU
MB00566
40,00 lei
In stoc
 Vinul Roșu Sec Cabernet și Saperavi, produs de Crama Apriori din Republica Moldova, este o combinație distinctă a două soiuri de struguri: Cabernet și Saperavi. Această băutură îmbină tradiția viticolă moldovenească cu calitatea superioară și gustul rafinat.

 Cabernet este un soi de struguri cunoscut în întreaga lume pentru aportul său la producția de vinuri roșii elegante și puternice. Acest soi aduce note de fructe negre mature, precum căpșuni și cireșe negre, combinate cu arome subtile de mirodenii și vanilie. Prin aportul său, Cabernet conferă vinului o structură puternică, tanini bine echilibrați și o culoare profundă și atrăgătoare.

 Saperavi, pe de altă parte, este un soi de struguri tradițional din regiunea Caucazului, recunoscut pentru culoarea sa intensă și pentru aromele bogate de fructe de pădure și condimente. Strugurii Saperavi adaugă un caracter distinct vinului, oferindu-i o notă vibrantă de cireșe negre și afine, însoțite de accente subtile de scorțișoară și piper negru.

 Combinația celor două soiuri, Cabernet și Saperavi, oferă un vin roșu sec echilibrat, cu o paletă aromatică complexă și bogată. Acest vin se remarcă prin corpul său solid, taninii bine structurați și aciditatea plăcută. Gustul este intens și persistent, cu arome fructate și condimentate care se completează reciproc.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Cabernet Sauvignon, Saperavi
Rating-ul dvs.