Vin rosu sec Feteasca Neagra Crama Apriori

SKU
MB00686
34,00 lei
In stoc

 Vinul roșu sec Fetească Neagră produs de Crama Apriori din Republica Moldova este un vin distinctiv și elegant, care reprezintă în mod autentic caracteristicile soiului Fetească Neagră.

 Cu o culoare adâncă și intensă, acest vin prezintă nuanțe rubinii și violacee, care îi conferă un aspect atrăgător în pahar. Aroma sa este complexă și îmbietoare, cu note predominante de fructe negre coapte, cum ar fi prunele și afinele, completate de accente subtile de condimente și vanilie.

 Gustul este sec și rafinat, cu taninuri bine integrate și echilibru perfect între aciditate și dulceață. Pe limbă se dezvăluie arome intense de fructe roșii și negre, însoțite de subtilitatea nuanțelor de vanilie și ciocolată neagră.

 Vinul roșu sec Fetească Neagră de la Crama Apriori are un corp mediu spre plin, oferind o senzație catifelată în gură și un final lung și persistent. Este un vin perfect pentru a însoți mâncăruri bogate în arome, cum ar fi carnea de vânat, fripturi sau brânzeturi maturate.

 Prin calitatea sa remarcabilă, acest vin reprezintă o expresie autentică a soiului Fetească Neagră și a terroir-ului din Republica Moldova, fiind apreciat de către iubitorii de vinuri din întreaga lume.

Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Feteasca Neagra
Rating-ul dvs.