Vin rosu sec Merlot&Malbec Crama Apriori

SKU
MB00687
34,00 lei
In stoc
 Vinul roșu sec Merlot&Malbec produs de Apriori din Republica Moldova este o combinație armonioasă între cele două soiuri de struguri: Merlot și Malbec. Această creație vinicolă oferă o experiență gustativă complexă și rafinată.

În ceea ce privește culoarea, vinul are o nuanță roșu-rubiniu intens, strălucitoare și atrăgătoare. Aromele dominante sunt cele de fructe negre coapte, precum căpșuni, mure și cireșe negre. De asemenea, se pot regăsi nuanțe subtile de ciocolată neagră și condimente fine.

Gustul vinului Merlot&Malbec este plin și catifelat, cu taninuri moi și echilibrate. Se simt notele dulci-amărui ale fructelor negre menționate anterior, completate de accente delicate de vanilie și lemn. Finisajul este lung și plăcut, lăsând în urmă o senzație de prospețime și persistență.

Acest vin se potrivește de minune cu preparate din carne roșie, cum ar fi fripturi de vită sau miel, precum și cu brânzeturi maturate și ciocolată neagră. Temperatura de servire recomandată este în jurul valorii de 16-18 grade Celsius, pentru a evidenția toate aromele și caracteristicile acestui vin deosebit.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Merlot, Malbec
Rating-ul dvs.