Vin sec alb Sauvignon Blanc Apriori

SKU
MB00576
32,00 lei
In stoc

Vinul sec alb Sauvignon Blanc Apriori este produs de către producătorul moldovean Apriori. Este un vin alb sec, care este obținut din strugurii de soi Sauvignon Blanc. Acest soi de struguri este recunoscut pentru a produce vinuri proaspete și aromatice.

 Vinul are o culoare pală și strălucitoare, cu reflexii verzi. Aromele predominante sunt cele de fructe tropicale, cum ar fi mango, ananas și grapefruit, dar se pot regăsi și note de piersică și ierburi proaspete. Gustul este sec, echilibrat și plin de viață, cu o aciditate proeminentă care îi conferă prospețime și vigoare.

 Apriori Sauvignon Blanc sec este un vin potrivit pentru a fi savurat în timpul serii, în compania prietenilor sau însoțit de mâncăruri ușoare, cum ar fi pește, fructe de mare sau salate. Temperatura ideală de servire este de aproximativ 8-10 grade Celsius.

 Produs în Republica Moldova, acest vin reflectă pasiunea și măiestria viticultorilor din regiune, care au cultivat strugurii cu grijă și au obținut un vin de calitate superioară. Vinul sec alb Sauvignon Blanc Apriori este o alegere excelentă pentru cei care apreciază vinurile albe aromatice și proaspete.

Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Sauvignon Blanc
Rating-ul dvs.