Vin Spumant Alb Brut Glera Apriori Wine

SKU
MB00580
48,00 lei
In stoc
Vinul Spumant Alb Brut Glera Apriori Wine din Republica Moldova este o alegere excelentă pentru iubitorii de vinuri frizzante. Acesta este obținut din soiul de struguri Glera, o varietate cunoscută pentru utilizarea sa în producerea celebrului vin Prosecco.

 Vinul spumant brut se caracterizează printr-un nivel scăzut de zahăr rezidual, oferind astfel o senzație de prospețime și efervescență plăcută în fiecare înghițitură. Gustul său este în general uscat, cu arome delicate de fructe citrice și flori albe, precum mere verzi, lămâie și flori de soc. Aceste arome se îmbină armonios cu note subtile de drojdie și pâine prăjită, obținute în urma procesului de fermentație.

 Vinul spumant alb brut de la Crama Apriori este produs cu mare atenție și experiență, folosind tehnici tradiționale de producție a vinurilor spumante. Producătorul urmărește să ofere un produs de calitate superioară, respectând atât tradiția, cât și inovațiile din industria vinicolă.

 Acest vin spumant alb brut este perfect pentru a fi savurat ca aperitiv sau însoțind diverse mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe de mare, brânzeturi fine sau salate verzi. Este un vin plăcut și răcoritor, potrivit pentru momente de relaxare sau pentru a sărbători evenimente speciale.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Glera
Rating-ul dvs.