Vin Spumant Alb Demisec Crama Apriori

SKU
MB00582
34,00 lei
In stoc
 Vinul spumant alb demisec produs de Crama Apriori din Republica Moldova este o băutură rafinată și eleganta, care oferă o experiență plăcută în timpul consumului. Acest tip de vin spumant este caracterizat prin prezența bulelor fine și delicate, care creează o efervescență subtilă în pahar.

 Vinul spumant alb demisec este produs din struguri albi, iar procesul de fermentare este întrerupt înainte ca tot zahărul să se transforme în alcool. Acest lucru determină un nivel de dulceață moderat în vin, cu un echilibru plăcut între dulce și sec. Aromele predominante ale acestui vin pot include note de fructe tropicale, citrice și flori albe, care adaugă o prospetime și o complexitate aromatică.

 Gustul vinului spumant alb demisec poate fi descris ca fiind proaspăt, delicat și cu o aciditate bine echilibrată. Dulceața moderată completează perfect aromele fructate și conferă o senzație plăcută în gură. Această băutură se poate bucura la temperatura recomandată de servire, într-un pahar de șampanie, pentru a maximiza experiența degustării.
Producator Apriori Wine
Tip Demisec
Soi Muscat
Rating-ul dvs.