Vin Roze Sec Saperavi si Pinot Noir Empirico Apriori Wine

SKU
MB00567
57,00 lei
In stoc
Vinul Roze Sec Saperavi si Pinot Noir Empirico Apriori Wine incita cu o aroma expresiva de capsune, cirese negre si note pregnante de condiment, care se integreaza perfect cu gustul proaspat amplificat de notele distinse de barbaris, fructe rosii coapte si coacaza neagra.

 Culoarea sa roz delicată și atrăgătoare este un adevărat regal în pahar. Aroma sa plină de prospețime îmbină notele fructate, precum căpșuni și coacăze roșii, cu accente florale subtile. Parfumul delicat oferă o senzație plăcută și atrage simțurile într-un mod subtil și elegant.

 Gustul Apriori Empirico Merlot este plin de viață și vibrant. Aromele de fructe roșii proaspete se îmbină cu o notă ușor picantă și o aciditate bine echilibrată, oferind o senzație plăcută pe papilele gustative. Finisajul este proaspăt și persistă cu subtilitate.

 Această băutură este perfectă pentru momentele speciale sau pentru a completa o masă rafinată. Poate fi savurat în compania prietenilor sau alături de persoana dragă, fiind o opțiune excelentă pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament la orice ocazie.

Vinul Roze Sec Saperavi si Pinot Noir Empirico Apriori Wine  este produs din soiurile Saperavi 70% Pinot Noir 30%
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Pinot Noir, Saperavi
Rating-ul dvs.