Spumant Cricova Brut Premium Cuvée Rosé Cristal

SKU
MB00647
125,00 lei
In stoc

 Spumantul Cricova Brut Premium Cuvée Rosé Cristal este produs de faimosul producător de vinuri, Cricova, din Republica Moldova. Cricova este recunoscută pentru calitatea și tradiția sa în producerea vinurilor spumante și este una dintre cele mai renumite crame subterane din lume.

 Spumantul Cricova Brut Premium Cuvée Rosé Cristal este realizat prin metoda tradițională de fermentație în sticlă, cunoscută și sub numele de "metoda șampanizării". Această metodă asigură o efervescență fină și persistentă, cu bule mici și delicate.

 Acest spumant se remarcă prin culoarea sa atrăgătoare roz-somon și prezintă arome intense și fructate, cu note de fructe de pădure proaspete, coacăze și mure. Gustul este echilibrat și plin, cu o aciditate bine integrată și un final lung și plăcut.

 Cricova Brut Premium Cuvée Rosé Cristal este ideal pentru a fi savurat în timpul momentelor festive sau ca aperitiv rafinat. Se poate asocia cu succes cu pește, fructe de mare, salate ușoare sau deserturi fine.

 Această băutură reprezintă o expresie a tradiției și expertizei viticulturii moldovenești, oferind o experiență autentică și plăcută în degustarea vinului spumant.

Producator Cricova
Tip Sec
Rating-ul dvs.