Vin alb licoros MARGARITAR 2005 crama Milestii Mici

SKU
MB00689
89,00 lei
In stoc
Vinul alb licoros MARGARITAR 2005, produs de crama Milestii Mici din Republica Moldova, este o alegere remarcabilă pentru iubitorii de vinuri fine și distinse.

 Acest vin licoros, cu o culoare aurie intensă, emană o bogăție de arome și arome complexe care vor incanta cu siguranță orice pasionat de vin. Recoltat în anul 2005, acest vin alb licoros a fost îngrijit cu grijă în timpul procesului de maturare, rezultând un echilibru perfect între dulceața naturală a strugurilor și aciditatea delicată.

 Bucurându-se de o calitate superioară, Vinul alb licoros MARGARITAR 2005 emană arome generoase de fructe coapte, cum ar fi piersici, caise și nuanțe subtile de citrice. Notele de miere și flori albe adaugă o notă elegantă și rafinată la buchetul său aromatic.

 Pe palatin, acest vin licoros oferă o experiență gustativă sublimă. Textura sa catifelată îmbrățișează gustul de fructe dulci și coapte, completat de nuanțe de caramel și condimente subtile. Gustul său persistent și finisajul lung își dezvăluie cu grație complexitatea și caracterul vinului.
Producator Milestii Mici
Tip Dulce
Soi Muscat, Aligote
Rating-ul dvs.