Vin alb sec Bio Cricova Wild Feteasca Regala

SKU
MB00747

Vinul alb sec Bio Cricova Wild Fetească Regală este un produs special, caracterizat de arome pure și de gusturi naturale, întrucât este produs din struguri cultivati organic. Iată o descriere mai detaliată a acestui vin:

 Soi de Struguri
: Acest vin este obținut din strugurii soiului Fetească Regală. Acest soi de struguri este cunoscut pentru aportul său la aromele florale și fructate ale vinului.

 Producător: Vinul este produs de Crama Cricova, un producător renumit din Moldova, cunoscut pentru calitatea vinurilor sale și pentru angajamentul său față de practicile agricole organice.

 Arome și Gust: Vinul Bio Cricova Wild Fetească Regală dezvăluie arome florale delicate, precum flori de soc și iasomie, însoțite de note de fructe albe, cum ar fi mărul verde și perele. Gustul este proaspăt, cu o aciditate plăcută, ceea ce îl face revigorant și potrivit pentru zilele calde de vară.

 Certificare Organică: Acest vin este produs din struguri crescuți conform standardelor de agricultură ecologică. Aceasta înseamnă că strugurii sunt cultivați fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice sintetice, promovând astfel practici agricole prietenoase cu mediul.

 Potrivire cu Mâncarea: Acest vin se potrivește bine cu preparate ușoare, precum salatele cu fructe de mare, brânzeturi proaspete sau fructe de mare la grătar. Este, de asemenea, un vin excelent pentru a fi savurat ca aperitiv, însoțit de nuci sau biscuiți.

 Servire: Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10 grade Celsius pentru a evidenția aromele și prospețimea acestui vin.

Producator Cricova
Tip Sec
Soi Feteasca Regala
Rating-ul dvs.