Vin Alb Sec Feteasca Alba "Univers" Milestii Mici

SKU
MB00632
 Vinul Alb Sec Feteasca Alba "Univers" este un vin produs în Republica Moldova, în crama Milestii Mici, cunoscută pentru tradiția și calitatea vinurilor sale. Acest soi de vin este realizat exclusiv din strugurii soiului Feteasca Alba, o varietate autohtonă de struguri ce oferă o aromă distinctă și o paletă gustativă complexă.
 "Univers" este un vin alb sec, ceea ce înseamnă că este un vin cu un conținut redus de zahăr și un caracter mai proaspăt și vibrant. Acest tip de vin este apreciat pentru versatilitatea sa și capacitatea de a se potrivi cu o gamă largă de mâncăruri.
 Vinul Alb Sec Feteasca Alba "Univers" se remarcă printr-o culoare strălucitoare, de obicei, galben pai, cu reflexe verzui. Aroma sa este intensă, cu note florale și fructate precum flori albe, piersici, mere verzi și citrice, oferind o experiență olfactivă plăcută și proaspătă.
 Pe palatin, acest vin se caracterizează prin aciditatea sa echilibrată și o structură bine definită. Gustul este catifelat, adesea descris ca fiind delicat și armonios, cu note de fructe tropicale, pere și iasomie.
Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Feteasca Alba
Rating-ul dvs.