Vin rosu UNIVERS Milestii Mici, cabernet sauvignion-merlot-feteasca neagra

SKU
MB00690
53,00 lei
In stoc

Vinul roșu UNIVERS Mileștii Mici, obținut din soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, este o creație remarcabilă a cramei Mileștii Mici, situată în Republica Moldova. Această cramă este recunoscută pentru tradiția și experiența sa îndelungată în producția de vinuri de înaltă calitate.
  Cu o culoare rubinie intensă și strălucitoare, acest vin emană eleganță și rafinament. Aromele intense și complexe sunt dominante, dezvăluind nuanțe de fructe de pădure coapte, cireșe negre și mure, completate cu note subtile de vanilie și condimente delicate.
  La degustare, UNIVERS Mileștii Mici se evidențiază prin structura sa echilibrată și armonioasă. Taninurile fine și bine integrate se împletesc cu fructuozitatea și prospetimea, oferind un gust plin și catifelat. Persistența sa lungă și plăcută lasă o impresie memorabilă pe papilele gustative.
 Vinul UNIVERS Mileștii Mici, cu origini în Republica Moldova, este rezultatul muncii dedicate a cramei Mileștii Mici, ce combină tradiția viticolă cu tehnologiile moderne. Acest vin reprezintă o expresie autentică a terroir-ului moldovenesc și ilustrează pasiunea și priceperea viticultorilor și enologilor din zonă.
 Recomandăm să serviți acest vin la temperatura potrivită, însoțindu-l cu preparate din carne roșie, brânzeturi maturate sau ciuperci trufe. UNIVERS Mileștii Mici va adăuga o notă specială oricărei ocazii, fiind un companion excelent pentru momentele de relaxare sau cele mai festive întâlniri.

Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra
Rating-ul dvs.