Vin Rosu Sec Cabernet Sauvignon "Univers" Milestii Mici

SKU
MB00630

 Vinul roșu sec Cabernet Sauvignon "Univers" este un vin deosebit produs în Republica Moldova, în crama Mileștii Mici. Această cramă este renumită pentru vinurile sale de calitate superioară și pentru cea mai mare colecție de vinuri din lume, fiind înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness.

 Acest vin este obținut din struguri de soi Cabernet Sauvignon, un soi nobil și apreciat la nivel internațional. Strugurii sunt recoltați manual din livezi selectate cu grijă și sunt prelucrați cu atenție în procesul de vinificație.

 Vinul Cabernet Sauvignon "Univers" se remarcă prin culoarea sa roșie intensă și adâncă. Aromele bogate și complexe dezvăluie note de fructe de pădure, mure, coacăze negre și cireșe negre. Pe lângă acestea, se pot simți subtile accente de vanilie, ciocolată și condimente fine.

 Gustul este plin, echilibrat și armonios. Taninurile prezente oferă vinului o structură solidă, iar aciditatea bine integrată îl face plăcut și ușor de savurat. Aromele fructate se împletesc armonios cu notele de lemn și condimente, oferind o experiență gustativă rafinată și complexă.

 Vinul roșu sec Cabernet Sauvignon "Univers" se potrivește de minune cu preparate din carne roșie, brânzeturi maturate și preparate tradiționale moldovenești. Este recomandat să fie servit la o temperatură de 16-18 grade Celsius pentru a se putea bucura de toate aromele și caracteristicile sale distincte.

Producator Milestii Mici
Tip Sec
Rating-ul dvs.