Purpuriu de Purcari 2009 Vin Rosu Sec de Milestii Mici

SKU
MB00616
 Purpuriul de Purcari 2009 este un vin roșu sec produs de crama Mileștii Mici din Republica Moldova. Acest vin este realizat din două soiuri principale de struguri: Merlot și Pinot Franc, care contribuie la caracteristicile unice ale băuturii.

 Purpuriul de Purcari 2009 se remarcă prin culoarea sa adâncă și atrăgătoare, având nuanțe intense de purpuriu. Aromele acestui vin sunt complexe și bogate, cu note dominante de fructe negre maturate, cum ar fi prunele, coacăzele și murele. Există, de asemenea, accente subtile de condimente și vanilie, care provin din procesul de maturare în butoaie de lemn.

 Gustul acestui vin este echilibrat și plin, cu taninuri fine și bine integrate. Structura sa bogată oferă o experiență senzorială deosebită, în timp ce aciditatea rafinată adaugă prospețime și vitalitate. Finisajul lung și persistent lasă o notă plăcută de fructe negre și condimente pe palatină.

 Milestii Mici este una dintre cele mai renumite crame din Republica Moldova, recunoscută pentru vinurile sale de calitate și tradiție. Crama are o istorie îndelungată în producția de vinuri, iar expertiza și pasiunea echipei sale se reflectă în fiecare sticlă.
Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Merlot, Pinot Franc
Rating-ul dvs.