Vin rosu sec, Noian (Negre) de Milestii Mici, 0.75L

SKU
MB00348
82,00 lei
In stoc

Vinul rosu sec, Noian (Negre) de Milestii Mici, din Republica Moldova este o băutură distinsă și rafinată, obținută dintr-o combinație de soiuri selectate: Cabernet Sauvignon, Merlot și Pinot Franc. Acest vin excelent îmbină trăsături caracteristice ale fiecărui soi pentru a crea o experiență gustativă deosebită.

 Crama Mileștii Mici este renumită pentru tradiția sa viticolă îndelungată și pentru producția de vinuri de înaltă calitate. Situată în regiunea Centru a Republicii Moldova, crama beneficiază de condiții naturale favorabile pentru cultivarea viței de vie și maturarea strugurilor, precum soluri fertile și un climat moderat continental.

 "Noian" este un vin roșu sec, ceea ce înseamnă că are o concentrație redusă de zahăr residual, iar aciditatea și taninurile sunt echilibrate. Acest echilibru conferă vinului o structură elegantă și o complexitate aromată.

 În ceea ce privește degustarea, vinul "Noian" se remarcă prin nuanțe intense de fructe negre, cum ar fi căpșuni coapte, mure și cireșe negre. Aromele sunt completate de subtile accente de condimente și vanilie, oferind o notă delicată de dulceață. Gustul este plin și catifelat, cu taninuri moi și o aciditate bine integrată.

Vinul "Noian" de la Mileștii Mici este un partener ideal pentru mâncărurile pe bază de carne roșie, precum friptură de vită sau miel, precum și pentru brânzeturi maturate. De asemenea, poate fi savurat ca atare, în momentele de relaxare sau în compania prietenilor.

Prin combinația armonioasă a soiurilor de struguri și meticulozitatea procesului de producție, Mileștii Mici a creat un vin roșu sec remarcabil, care reflectă tradiția și pasiunea pentru viticultură din Republica Moldova.

Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Franc
Rating-ul dvs.