Vin rosu sec, Milestii Mici Codru Univers 0.75L

SKU
MB00350
52,00 lei
In stoc
 Vinul roșu sec "Milestii Mici Codru Univers" este un vin de calitate superioară produs în Republica Moldova, în cadrul celebrei crame Milestii Mici. Acest vin este realizat dintr-un cupaj de două soiuri nobile de struguri: Cabernet Sauvignon și Merlot.

 Cabernet Sauvignon este un soi renumit la nivel mondial, recunoscut pentru aportul său puternic în structura vinului. Strugurii Cabernet Sauvignon aduc arome intense de fructe negre, cum ar fi cireșe negre și coacăze, dar și note subtile de mure și prune. Aceste arome sunt însoțite de o ușoară tentă de condimente și un pic de frunze de tutun, oferind vinului o complexitate remarcabilă.

 Merlot, al doilea soi prezent în cupaj, contribuie la finețea și catifelarea vinului. Acest soi aduce arome bogate de fructe de pădure, precum zmeură și căpșuni, precum și note subtile de vanilie și ciocolată. Prin combinarea acestor două soiuri, vinul "Milestii Mici Codru Univers" dobândește o echilibrare perfectă între structură și catifelare.
 Vinul roșu sec "Milestii Mici Codru Univers" este un vin deosebit, cu un caracter distinct și o personalitate puternică. Acesta poate fi apreciat de către iubitorii de vinuri fine, care caută un echilibru perfect între aromele intense și finețea gustului. Este un vin potrivit pentru a însoți mâncăruri cu carne roșie, brânzeturi maturate sau pur și simplu pentru a fi savurat de sine stătător, într-o atmosferă plăcută și relaxantă.
Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Merlot, Cabernet Sauvignon
Rating-ul dvs.