Vin Rose Demisec de Milestii Mici

SKU
MB00618
 Vinul Rose Demisec de la Milestii Mici este un vin produs în Republica Moldova, în celebra cramă Milestii Mici. Acesta este obținut din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, care oferă vinului arome complexe și o structură echilibrată.

 Vinul Rose Demisec se caracterizează prin culoarea sa roz intens, care atrage privirile și sugerează o experiență plină de prospețime și rafinament. Aromele delicate de fructe roșii, cum ar fi căpșunele și fructele de pădure, se regăsesc în acest vin, oferind o notă plăcută și parfumată.

 Gustul vinului Rose Demisec de la Milestii Mici este răcoritor și catifelat, cu o dulceață moderată care este perfect echilibrată de o aciditate bine integrată. Această combinație creează o experiență gustativă plăcută, în care fructuozitatea se împletește armonios cu prospețimea și notele subtile de flori.

 Vinul Rose Demisec este un acompaniament versatil pentru o varietate de mâncăruri și o alegere excelentă pentru momente de relaxare sau evenimente speciale. Acesta poate fi savurat alături de aperitive ușoare, salate proaspete sau preparate din pește și fructe de mare. De asemenea, se poate bucura alături de deserturi fine sau poate fi servit ca vin de conversație în timpul unei serate plăcute.
Producator Milestii Mici
Tip Demisec
Soi Cabernet Sauvignon
Rating-ul dvs.