Vin rosu sec, Negru de Milestii Mici Vintage, 0.75L

SKU
MB00347
65,00 lei
Stoc epuizat
 Vinul rosu sec "Negru de Milestii Mici Vintage" este un vin deosebit, produs în Republica Moldova, în crama prestigioasă a Milesti Mici. Acest vin reprezintă o combinație elegantă de trei soiuri de struguri: Cabernet-Sauvignon, Rară Neagră și Saperavi.

Cabernet-Sauvignon este un soi de struguri nobil, cunoscut pentru aportul său puternic în vinuri roșii de calitate. Acesta adaugă structură, corp și arome intense de fructe negre și mirodenii.

Rară Neagră este un soi autohton din Moldova, cu o istorie îndelungată și reputație solidă. Strugurii Rară Neagră contribuie la vinul cu arome complexe de fructe roșii, note subtile de mure și taninuri echilibrate.

Saperavi este un soi originar din Georgia, dar care se dezvoltă și în Moldova. Acest soi adaugă profunzime și caracter distinctiv vinului. Strugurii Saperavi aduc arome bogate de fructe negre, ierburi și condimente, precum și o culoare intensă, aproape neagră.

Vinul "Negru de Milestii Mici Vintage" este unul sec, ceea ce înseamnă că conține puțină dulceață naturală și este caracterizat prin taninuri puternice și o aciditate bine echilibrată. Acest tip de vin este de obicei recomandat pentru a însoți mâncăruri consistente și bogate în arome, cum ar fi fripturi de carne roșie, brânzeturi maturate sau preparate tradiționale moldovenești.
Producator Milestii Mici
Tip Sec
Soi Cabernet Sauvignon, Saperavi, Rara Neagra
Rating-ul dvs.