Vin rosu sec MAESTRO Crama Apriori

SKU
MB00685
Pret special 90,00 lei Pret vechi 100,00 lei
In stoc
 Vinul rosu sec "Maestro", produs de Crama Apriori din Republica Moldova, este un exemplu de eleganță și rafinament într-o sticlă. Această băutură este rezultatul îndemânării și pasiunii viticultorilor moldoveni, care au cultivat strugurii cu atenție și i-au prelucrat cu grijă pentru a obține un vin de înaltă calitate.

 Culoarea vinului Maestro este o nuanță atrăgătoare de roșu rubiniu, care captează privirile și anticiparea gustului delicat ce urmează. Bouquet-ul aromelor este complex și captivant, cu note predominante de fructe roșii maturate, cum ar fi cireșe și afine, însoțite de subtile accente condimentate și de vanilie.

 Pe limbă, acest vin rosu sec dezvăluie o textură catifelată și un echilibru perfect între taninuri și aciditate. Gustul său armonios se îmbină cu eleganță cu aromele întâlnite în nas, permițând bucuria unei experiențe gustative deosebite. Finalul este lung și plin de savoare, lăsând o senzație plăcută și memorabilă pe papilele gustative.

 Vinul Maestro de la Crama Apriori este perfect pentru a însoți o varietate de preparate culinare, cum ar fi fripturi de carne roșie, brânzeturi maturate sau chiar deserturi cu ciocolată neagră. De asemenea, poate fi savurat de unul singur, pentru a se bucura în liniște de complexitatea și finețea sa.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Cabernet Sauvignon
Rating-ul dvs.