Vin rosu sec Rara Neagra-Malbec crama Apriori

SKU
MB00684
45,00 lei
In stoc
 Vinul roșu sec Rara Neagră și Malbec produs de Crama Apriori din Republica Moldova este o alegere excelentă pentru iubitorii de vinuri rafinate și complexe. Această combinație extraordinară de soiuri de struguri aduce în pahar un amestec echilibrat de arome și atribute gustative.

 Rara Neagră este o varietate autohtonă moldovenească, recunoscută pentru fructuozitatea sa și pentru notele intense de fructe roșii și negre. Aportul său în acest cupaj adaugă profunzime și structură vinului. Gustul este complex, cu nuanțe de cireșe negre, afine și mure, însoțite de o notă subtilă de condimente și vanilie. Taninurile fine și aromele persistente contribuie la un finiș lung și plăcut.

 Malbec, un soi originar din regiunea Bordeaux, Franța, aduce un aport distinctiv la acest vin. Aromat și bogat în culoare, Malbec aduce note de fructe negre, cum ar fi prunele și murele, dar și nuanțe de ciocolată și violete. Taninurile sale sunt elegante și bine integrate, oferind structură și echilibru vinului.

 Combinația dintre Rara Neagră și Malbec aduce un echilibru perfect între aromele dulci și fructuoase ale Rara Neagră și caracteristicile robuste și elegante ale Malbec-ului. Vinul rezultat este bogat și complex, cu o textură catifelată și un caracter plin de personalitate.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Rara Neagra, Malbec
Rating-ul dvs.