Vin spumant roze dulce Crama Apriori

SKU
MB00688
35,00 lei
Stoc epuizat
 Vinul spumant roz dulce produs de Apriori din Republica Moldova este o băutură rafinată și delicată, care îmbină perfect prospețimea vinului roz cu dulceața sa subtilă. Acest vin spumant este realizat cu atenție și pasiune, oferind o experiență plăcută și îmbietoare.

 Cu o culoare vibrantă și strălucitoare, acest vin spumant roz atrage privirile cu nuanțele sale frumoase, care pot varia de la roz deschis până la roz intens. Aromele sale sunt delicate și parfumate, cu note proaspete de fructe de pădure, cum ar fi căpșuni, zmeură și afine. Gustul este catifelat și armonios, cu o dulceață bine echilibrată și o aciditate subtilă care îl face foarte plăcut și ușor de savurat.

 Produs în Republica Moldova, o țară cu o lungă tradiție în producția de vinuri de calitate, acest vin spumant roz dulce beneficiază de influența unui climat favorabil și de terroirul specific regiunii. Apriori este un producător respectat și recunoscut pentru atenția sa la detalii și pentru standardul său ridicat în ceea ce privește calitatea.
Producator Apriori Wine
Tip Dulce
Soi Muscat
Rating-ul dvs.