Apriori Empirico Merlot vin roze sec

SKU
MB00567
 Apriori Empirico Merlot este un vin roz sec deosebit, produs de Crama Apriori din Republica Moldova. Această băutură vinicola atrage prin eleganța și gustul său rafinat, fiind obținută din strugurii soiului Merlot.

 Culoarea sa roz delicată și atrăgătoare este un adevărat regal în pahar. Aroma sa plină de prospețime îmbină notele fructate, precum căpșuni și coacăze roșii, cu accente florale subtile. Parfumul delicat oferă o senzație plăcută și atrage simțurile într-un mod subtil și elegant.

 Gustul Apriori Empirico Merlot este plin de viață și vibrant. Aromele de fructe roșii proaspete se îmbină cu o notă ușor picantă și o aciditate bine echilibrată, oferind o senzație plăcută pe papilele gustative. Finisajul este proaspăt și persistă cu subtilitate.

 Această băutură este perfectă pentru momentele speciale sau pentru a completa o masă rafinată. Poate fi savurat în compania prietenilor sau alături de persoana dragă, fiind o opțiune excelentă pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament la orice ocazie.
Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Merlot
Rating-ul dvs.