Apriori Merlot vin rose demisec

SKU
MB00578
32,00 lei
In stoc

 Vinul rose demisec produs de Crama Apriori din Republica Moldova este o alegere excelentă pentru iubitorii de vinuri elegante și rafinate. Acest vin rose demisec este realizat din strugurii de soi Merlot, cunoscut pentru caracterul său fructat și aroma distinctă.

 Culoarea vinului este o nuanță delicată de roz, care atrage privirile și adaugă o notă de prospețime și romantism. Aromele predominante sunt cele de fructe de pădure și fructe de piersică, care se îmbină armonios pentru a crea un buchet aromatic subtil și plăcut.

 Gustul vinului rose demisec este echilibrat, cu o dulceață moderată și o aciditate proaspătă, care oferă o experiență gustativă plăcută. Notele de fructe sunt subtile și persistente, aducând o senzație delicată de prospețime și un final plăcut și lung.

 Acest vin rose demisec poate fi savurat în mod deosebit în serile călduroase de vară, alături de mâncăruri ușoare, precum salate proaspete, brânzeturi fine sau fructe de mare. Este un vin potrivit și pentru momente de relaxare și socializare, aducând o notă de veselie și răsfăț în fiecare înghițitură.

Producator Apriori Wine
Tip Demisec
Soi Merlot
Rating-ul dvs.