Vin Rosu Sec Apriori Empirico Saperavi

SKU
MB00577
48,00 lei
Stoc epuizat

 Vinul Roșu Sec Apriori Empirico este produs de prestigioasa cramă Apriori din Republica Moldova. Acest vin este realizat din strugurii de soi Saperavi, care este recunoscut pentru aroma sa bogată și culoarea sa intensă.

 Apriori Empirico se remarcă prin caracterul său sec și echilibrat, oferind o experiență plăcută și rafinată pentru cei care îl degustă. Culoarea vinului este un rubiniu profund, ilustrând frumusețea și concentrația sa.

 La miros, vinul emană arome intense de fructe de pădure maturate, cum ar fi afinele și murele, completate de note subtile de vanilie și condimente delicate. Aceste arome se îmbină armonios cu taninurile fine, care oferă o structură catifelată și un final lung și plăcut.

 În gust, Apriori Empirico prezintă o complexitate remarcabilă. Notele de fructe roșii, cum ar fi căpșunile și cireșele, se împletesc cu nuanțe subtile de ciocolată neagră și ierburi aromatice. Vinul are o aciditate proaspătă și bine integrată, contribuind la echilibrul general al gustului.

 Cu un postgust persistent și aromat, Vinul Roșu Sec Apriori Empirico este ideal pentru a însoți mâncăruri cu carnea roșie, preparate tradiționale moldovenești sau brânzeturi maturate. Este un vin elegant și rafinat, care aduce în pahar caracterul autentic al strugurilor Saperavi și pasiunea producătorilor de la Crama Apriori din Republica Moldova.

Producator Apriori Wine
Tip Sec
Soi Saperavi
Rating-ul dvs.